11.09.2010 г., 22:13 ч.

Очи 

  Поезия » Любовна
599 1 1

                ОЧИ

 

Погледни ме с очи

и, преди да е станало късно,

нежността ми в тях приюти -

като роза, за тебе откъсната.

 

Прегърни ме с очи

в този миг, в този час, в тази нощ накажи ме,

като извор ме пресуши -

до без дъх, до без глас, до без име.

 

Помълчи със очи,

помечтай, покори ме.

Пожелай си два стиха дори,

без заглавие и неписани в рими.

 

Остани и с очи

погледни ме в очите - на тъмно.

Нека заедно изгорим

и така да осъмнем!!!

 

 

 

© Валентин Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??