Огнен взрив
Да танцувам с болката?
Не, мерси, ще
послушам соул.
И слънцето изгря
за седми път днес,
и аз подскачах по червеното.
И лицето ми беше на актриса,
размахът - на професионалист,
краката се поклащат,
ръцете - на лунен китарист,
чифт гласни струни се побутват,
пощраквам с пръсти, нищо че не мога.
Душата ми е звезден пианист,
сърцето - пламнал егоист,
а тялото извива се, увива се,
около оста на оптимист.
© Йоана Всички права запазени
сърцето - пламнал егоист,
а тялото извива се, увива се,
около оста на оптимист."
Много ми хареса!!!