23.12.2012 г., 10:38 ч.

Огън 

  Поезия » Друга
472 0 0

Гори, гори,

мое малко пламъче…

Аз ще бъда огънят,

а ти кибрита.

 

Подпали ме, запали ме,

целият… твой съм аз.

 

Като жар птица

накарай ме да летя,

а после от пепелта

ме върни.

 

Нестинарски танци

да се вият

в нашите души,

от огънят така добре скроени.    

© Петър Петров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??