9.08.2009 г., 21:47 ч.

Омайниче 

  Поезия
611 0 12



Жажда...

напукани устни.

Дума не мога да пророня.

Откога не съм пила,

не помня.

 

Виж омайничето -

по листчетата му

роса искри.

Аз не съм жадна,

ти пий...

 

Жадна съм...

но ще търпя.

 

 

 

 

 

© Ласка Александрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??