Aug 9, 2009, 9:47 PM

Омайниче 

  Poetry
610 0 12



Жажда...

напукани устни.

Дума не мога да пророня.

Откога не съм пила,

не помня.

 

Виж омайничето -

по листчетата му

роса искри.

Аз не съм жадна,

ти пий...

 

Жадна съм...

но ще търпя.

 

 

 

 

 

© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??