6.12.2005 г., 21:16 ч.

ОМРЪЗНА МИ... 

  Поезия
889 0 6
Омръзна ми обич да давам,
а да получавам все "полу-любов",
омръзна ми и от "полу-приятели",
дето зад гърба копаят ми гроб...
и питам се... Край няма ли?,
за какво ми е "полу-живот"?.
Омръзна ми да чакам нощите,
и щастлива да съм само във съня.
да го приемам като избавление
за да избягам от действителността.
Един и същи сън сънувам...
как хората живеем във хармония
и щастие и мир навред царят...
няма фалш и лицемерие
и със любов  изпълнен е света.
Но щом събудя се разбирам,
че  уви, било е само сън...
а днес отново ще се сблъскам
със "глутницата вълци" вън...
да, знам...борбата е жестока...
БОРБА ЗА ОЦЕЛЯВАНЕ!

© Валерия Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??