30.11.2008 г., 9:39 ч.

Опус 

  Поезия » Любовна
641 0 3
Опус

Отнасяш любовта ми в тъмна нощ,
очакваш моето послание може би?
Обричаш се на забрава в живота,
обличаш нощницата в зори.

Посрещаш моите писма в съня си,
промяна чакаш дори в утринта.
Причакваш погледа да срещнеш с усмивка,
прощаваш грешките и моите дори.

Успяваш в живота да се справяш,
успехите дори сама градиш.
Уплаха ти за нищо няма да почустваш,
училището - ти характера градиш.

Сълзите ти не скривай от сърцето.
свободно мислите си ти гради.
Сюрпризи живота ще поднася,
свободна с любовта си ти бъди.

© Васил Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??