14.03.2018 г., 8:39 ч.  

Още си ти 

  Поезия
672 2 3

Заминах аз надалече,
исках от теб да се скрия  вече.
Нови земи под краката ми,
Нова надежда във мене гори.
Нямам си никого тука,
Самотата на вратата ми чука,
Ще свикна с всичко зная,
Но любовта кога ли ще позная.
Дори да имам всичко на света,
На мен ми липсва най-много любовта..
Като дърво без корени съм аз,
Няма месец, ден и час..
Далече избягах да се лекувам от теб,
Но още за тебе е всеки куплет..

© Адриана Иванова Всички права запазени

*

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??