23.01.2010 г., 18:18 ч.

Ослепителна... 

  Поезия » Друга
1500 0 24

Ослепителна си

тази нощ!

Само тази?

Не... това не е

въпрос.

Виждаш тяло

в рокля на Версаче...

Да ти кажа ли?

Направо ми се

плаче.

Не това съм Аз,

положена в калъп

заради момента

важен толкова за теб.

Друга съм, ти

не разбра ли?

Гоня ветрове,

с цветята разговарям...

Искам с две ръце

обич да дарявам.

Фарс! Усмивки! Суета!

Тук съм. Няма как.

Е, поне разбрах -

ослепителна,

за тази нощ,

в очите твои -

просто бях!


© Мариана Вълкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??