Остарялата любов
Доведе лятото познатия копнеж.
Говорим си - навън - за другите.
Едни от тях заминаха далеч,
а някои... с времето загубихме.
Наново лъскат булеварда стар.
В мечтите ни отдавна е различен,
но идва овехтелият клошар
и изглежда някак драматичен...
Всеки очаква - да е вече нов
и иска - да е с нещо непривичен.
Но среща остарялата любов,
която тайно вечно ще обича.
© Виолета Томова Всички права запазени