Пренесох остатъка от мене,
в жертва на отминалите дни.
Заставих вятъра да го разпръсне далече,
от моите и хорските очи.
И някак не ми е далечно
каква била съм преди.
Очаквах да полетя свободна вече,
но нямах вече и мечти.
А остатъкът от мене
не бе ненужен спомен,
а всичко мое може би...
© Лилана Танкова Всички права запазени