28.05.2010 г., 16:31 ч.

Осъмване 

  Поезия » Любовна
557 0 4

 

От първата ни среща кратък спомен

отдавна крия в своето сърце –

в очи горещи зов огромен

и скрита жажда в две ръце.

 

Ще може ли писмо, макар от Ада,

отново да ни срещне, събере.

Аз с кротост търся душата ти млада,

сълзата пареща, по твоето лице.

 

Безпаметен изглежда е умът,

въздигнал трон за друга жажда,

Но аз ще дойда слисана по този път,

който само в Любовта се ражда.

 

Съдбата с право ни нарочи

да бъдем заедно и в Рая.

Стрели любовни в нас насочи,

примами ни с осъмнала омая.

 

© Мери Попинз Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??