20.06.2009 г., 16:39 ч.

От една порода 

  Поезия » Хумористична
629 0 3

От една порода хубавци

сбрали се, с лопата да ги ринеш,

търсят повод, че не им се спи

и в гуляй нощта им ще премине.

 

Тост след тост, безкрай наздравици,

прòмили кръвта им нажежават

и събуждат разни навици,

дето трезви си ги забраняват.

 

Изцъклени в пространствения хаос,

вече в космоса се реят -

Някой като Батман, други - Мики Маус,

герои велики в тях живеят.

 

Заиграват сцени непознати,

водката сценария написа,

с много екшън и без автомати,

масите обърнаха на триста.

 

Счупиха се чаши и чинии,

паднаха картини от стената

и пронизващ вик "Кои сме ние?!"

"Най-добрите!" - връщаше тълпата.

 

Чудеса. Направо да не вярваш.

Че веднъж човек живее, казват,

а главата, щом остава здрава,

кой каквото ще да си приказва.

 

p.s. на Бургаските купонджии

© Даниел Стоянов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??