Не ме следи. Ще ме намразиш.
В очите ми не гледай - там си ти.
В душата ми не влизай. Ще нагазиш,
в море от хиляди вини.
За мене свещи да не палиш.
Олтарът ти ще изгори.
В чуждите усмивки не търси ме.
Водопад съм от сълзи.
Не ме моли. Не искай да съм друга.
Ако можеш ми прости.
Но знай едно: От мен ако си тръгнеш,
вкупом ще загинат всичките звезди.
© Виолета Всички права запазени