Sep 27, 2022, 1:29 PM  

От мен ако си тръгнеш 

  Poetry
215 4 6

Не ме следи. Ще ме намразиш. 
В очите ми не гледай - там си ти. 
В душата ми не влизай. Ще нагазиш,
в море от хиляди вини. 

 

За мене свещи да не палиш. 
Олтарът ти ще изгори. 
В чуждите усмивки не търси ме. 
Водопад съм от сълзи.

 

Не ме моли. Не искай да съм друга. 
Ако можеш ми прости. 
Но знай едно: От мен ако си тръгнеш,

вкупом ще загинат всичките звезди. 

© Виолета All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??