14.10.2009 г., 11:29 ч.

От моста на Влюбените 

  Поезия » Любовна
559 0 2

От моста на Влюбените

 

Мъчи се локомотивът –

зер му е тежък товарът.

С тебе от моста – щастливи

с още тонаж го товарим:

с нежни целувки и страсти

пълним вагон след вагона...

 

Вече за всички е ясно:

„Свръхтовар: 1000 тона!”.

 

         Живодар ДУШКОВ

© Живодар Душков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??