7.03.2012 г., 0:09 ч.

От всяка болка 

  Поезия » Философска
465 0 7

 

Преминахме над много страшна пропаст.

Не знаехме дали ще продължим...

Бояхме се.

Но Господ не допусна

да паднем ничком.

Той ни укрепи.

И ето, че сега седим смирени

пред Неговия образ у дома…

В надеждата стократно окрилени,

с преливащи от щастие сърца…

И зимата навън си заминава!

Кокиче цъфна вече сред снега…

 

От всяка болка смисъл се подава

за днес, за утре

и…

за  вечността…

 

© Руми Бакърджиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??