9.11.2007 г., 14:22 ч.

Отиде си 

  Поезия » Любовна
885 0 6

Отиде си и ме остави

сама да тръпна под дъжда.

Сърцето ми на късчета направи

и аз не мога да ги събера.

Какво бях толкова сгрешила,

че Господ ме наказа с теб така?

Сега в душата ми царува люта зима.

Ти в късче лед превърна любовта.

© Александра Николова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??