23.03.2008 г., 21:33 ч.

Откровение 

  Поезия » Друга
539 0 3


                                                       ОТКРОВЕНИЕ
                                                                                                        
на Ники                           



                                                                                        Потъвам в мисли и броя минутите.
                                                           Завръщам се във спомена...
                                                           Неказани слова. Слова нечути.
                                                           И... книга неразтворена.


                                                           Несбъднат блян. Натрупана обида.
                                                           Сълзи преглътнати пресъхнали.
                                                           Къде със болката си да отида
                                                           и как да спра ръцете неотдъхнали?


                                                          Неречена молитва. Неизбухнал гняв.
                                                          Неистинска любов и истинска измама.
                                                          Негледан филм. Несторен грях...
                                                          Това е, сине! Друго няма.
                                                                                                           

                                    





                             

© Илзе Енчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??