7.12.2007 г., 19:01 ч.

Откъснато цвете 

  Поезия » Друга
748 0 5

 

Откъснатото цвете
е като кратката любов.
Красиво, интересно,
за час, за ден, за нощ...
Душата с нежност гали,
омагьосва сърцето,
дарява нежност, ухание,
но все пак идва момента,
когато увяхва сам
о
и загива без следа,
като кратката любов,
захвърлена небрежно -
някъде си в паметта...

© Пепа Деличева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??