17.01.2017 г., 0:48 ч.

Отлитат птиците на юг 

  Поезия » Любовна
727 1 2

Отлитат птиците на юг
и гледам ги в захлас в небето.
Сълзи се стичат. Плача тук,
защото ме боли сърцето. 

Държах го цялото във шепи,
протегнах дланите към теб.
И дадох го. Била съм сляпа!
Защото ти си само лед.

От обич ме боли душата,
А ти раняваш ме безспир.
Крещя от болка към луната,
а ти си крал на своя пир.

Сърца ловуваш за забава,
лъжи предлагаш за любов.
О, моля се да те забравя,
това е моят скръбен зов.

При теб е празно във гърдите,
очите ми кървят за теб.
Обичам те, макар лъжите,
редя куплет подир куплет.

Но най-добре ще е за мене
да тръгна надалеч от тук.
Със птиците с криле големи
да полетя далеч на юг. 

© Роси Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??