5.12.2007 г., 7:39 ч.

Отново 

  Поезия » Философска
926 0 20

Отново е зима.


Навън не е важно!


Ей тука отвътре е...


Студ и покой.


Отново е зима.


Няма сълза.


Сух студ.


Спомнящ летния зной.


Но без сянка.


Без усмивка.


Ледено замечтано.


Мраз.


И само далече


ехти вълчи вой.


Стон ли бе?


Или е истина...


Отново е зима.

© Чавдар Кунчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??