Отново кръстопът
и пак три пътеки,
а просто искам в малък кът,
да се скрия во веки!
Отново мрачен ден
и пак дъждовни капки,
а просто искам ти да си сломен,
във шума да чуваш мойте стъпки!
Отново празна нощ
и пак безлунно небе,
а просто искам да изпия твойта мощ,
да оставя едно кухо безплътно сърце!
Отново сред тълпата сама
и пак черна сред белите,
а просто искам край на тази война,
да останат накрая само смелите!
© Зори Всички права запазени
и пак черна сред белите''- най-истинските хора са черни овци...но не от лошотия