4.02.2008 г., 16:47 ч.

Отново... 

  Поезия » Друга
535 0 4

          Oтново онази завладяваща усмивка на лицето ти...

         Отново смаян без дъх на ъгъла стоя с онази празнота...

         Ти се усмихваш и разтапяш онзи лед в мен...

         Поемам глътка въздух и продължавам  напред сам.

 

         Вече нямам посока, нито пътеводен знак, а загубен вървя...

         Вече няма лъжа, нитo мечта, която да следвам...

         Има само път... пътят, който сам избрах...

         И да се загубя, ще е в реалността...

© Бен Ар Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??