27.05.2008 г., 6:02 ч.

Отровни думи 

  Поезия » Любовна
783 0 9
Думите, с които ме прониза,
парят още в нощите ми тихи...
Незабравата от скрина слиза
и смутено в мрака се усмихва.

Със тъга ме дебне всеки ъгъл
и разгаря охладени страсти.
Без да мисля колко си ме лъгал,
ще се гмурна в невъзможно щастие.

После дълго в дните безразлични
ще жонглирам с хвърлените думи...
Може и на смърт да се обричам,
но по устните ще те целуна,

ще отпия капка от отровата,
дето ти тъй вещо си забъркал.

Късно е да си простим отново,
но е рано любовта да свърши.

© Бианка Габровска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??