17.01.2010 г., 15:37 ч.

Отведи ме, мили 

  Поезия » Любовна
654 0 0

  Кога за последно си бил влюбен, както сега,
  не искаш ли заедно да споделим тази магия,
  която дава живот и сила на нашите сърца
  до край да се борят и обичат.

 

  Отведи ме там, където за любовта 
  не съществуват забрани.
  Чаках те в мълчание толкова много години,
  не си тръгвай точно сега, любими.

 

  Не се страхувай, когато хората
  не разбират любовта ни.
  Аз ще бъда винаги до теб,
  споделяйки обичта ни.

 

  Отведи ме надалеко, мили,
  от хорски приказки и зли очи,
  които дебнат и се молят
  да ни видят разделени.

 

  Знаеш ли, мили,
  че през годините, които не си бил до мен,
  аз пак съм те обичала.
  Когато очите ти гледаха моите,
  разбрах, че никога не съм грешила -
  ти споделяш любовта ми.

 

  Нека да върнем времето назад,
  с годините дни и нощи желаех да си мой,
  сега всичко е прекрасно,
  като сбъдната мечта,
  ти си мое щастие,
  моята съдба!!

© Велина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??