3.07.2020 г., 7:54 ч.

Отворени прозорци 

  Поезия » Гражданска
521 1 1

Отворени прозорци

 

Очите, залепнали от толкова спомени,
не виждат, че слънцето за всички нас грее.
Лято е, прозорците са отворени,
вдишва човекът, издишва, живее.

 

И чистият въздух го вика навън,
иска да чуе как е минал денят.
Усмивка дарява, против самота преди сън,
през прозореца влиза един красив свят.

 

И сърцето, и душата, нека са отворени,
за всеки, който без страх ни обича.
Лято е, няма място за спомени,
не сме сами, луната през прозореца наднича.

 

Явор Перфанов
02.07.2020 г.
Г. Оряховица

 

© Явор Перфанов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??