19.11.2016 г., 10:08 ч.

Озарено утро 

  Поезия » Бели стихове
469 0 7

         Озарено утро

 

 

При тебе е душата ми нежна.

Сърцето ми трепти всеки миг.

Устните ми, жадни за твоите целувки,

шепнат тихо и нежно за радостта.

Вятърът в гърдите ми бушува,

пренася тихите трепети.

Слънцето пронизва ме дълбоко.

Морският бриз спира в диханието.

Като паяжина бяла са вплетени

душа и сърце, разум и трепети, и мисли.

Разсъмва се, утрото ме оазрява,

потъвам в твоята прегръдка.

Усещам твоето топло чувство

и чувам ритъма на сърцето,

догонвам те, почувствала страстта.

Политам, като птица в простора,

като мисъл, изпълнила ме с любов.

© Йонка Янкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??