9.04.2007 г., 19:43 ч.

ПАК ДА СЪМ ДЕТЕ 

  Поезия
492 0 5
Искам пак да съм дете,
в свят от течен шоколад,
далеч от тъмното мазе,
с мечтите - буен водопад.

Окъпван всеки час по малко,
от приказки за феи добри,
в сънища люляни сладко,
наяве да не ме боли.

Дворци на принцове, принцеси,
земи далечни, исках с тях.
Сега се возят в мерцедеси,
изкуствени и в своя смях.

И пак тъма над тоз пейзаж,
събуждаме от сън красив,
оставил ивица на плаж,
посока към света ми сив.

© Даниел Стоянов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??