29.06.2018 г., 16:08 ч.

Пак на работа 

  Поезия » Еротична, Философска
467 0 0

ПАК НА  РАБОТА

 

Аз пак съм се юрнал по тъмно,

докато в квартала ни спят.

Не чакам дори да се съмне,

тресирам познатия път.

 

Аз тичам да хвана колата,,

сподирен от кучешки лай...

От горе ме гледа луната,

изтикана в в южния  край.

 

От страх ли треперят звездите?

О, много угасват от тях!

Запратени  във дън горите...

Готов е Денят ми за грях!

 

Аз стигам преди автобуса

и вземам колата от там.

По пътя си тя ще ме друса,

докато не слезна от там.

 

Така, че и днеска Денят ми

от тука се срещна със мен.

Аз тръгвам с надежди големи,

щастлив съм новия Ден!

 

  27.08.2007г.-13.12.2010г.София

 

© Христо Славов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??