29.03.2013 г., 18:31 ч.

Пак за лебедова песен (сонет) 

  Поезия » Гражданска
286 0 0

Аз по Надолното се спущам,
от мързела си натежах!
И лебедова песен слушам,
притиснат от космичен страх!

Не знам какъв се изживявам,
но само  вземам и не давам...
Дори изпадам във екстаз,
от хорското щом вземам аз!

Нима от дните ми големи
остана само нищета.
И почерня за мен света,
щом не решавам теореми!

Опашката си аз подвих,
изглежда,че се уморих...



 

 

 

© Христо Славов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??