8.02.2014 г., 21:49 ч.  

Памет 

  Поезия » Бели стихове
481 0 3

угаснали

 

               МИГОВЕ

    о 

        щ

               е 

                       н

                              о

                                     с  

                                          я 

                                                т

 

                                       СВЕТЛИНА

от 

   избухнали

                  . .  . някога  .  .   .   .

 

                         звезди

© Мирослав Райчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??