21.03.2017 г., 23:11 ч.  

Панаир 

  Поезия » Гражданска
438 4 8

Върти се циганското колело...

Светът край нас е шарена награда!

Тъгата е встрани, но би могло

и нея да афоресаме за радост.

 

Но защо ни е притрябвала сега?!

Дано не ни помоли за утеха...

Нали светът е шарена шега,

докато не заплатим успеха?

 

И спира циганското колело!

И веселбата траурно се плези...

Дори забравяме, че време е дошло

веднъж-завинаги да слезем.

© Стойчо Станев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??