18.01.2019 г., 4:25 ч.  

Паралелна реалност 

  Поезия » Любовна, Свободен стих
792 6 1

В една паралелна реалност
Докосването има памет
връщаш се всеки път като си тръгваш запоследно
А "не те обичам вече" е друг начин да ме накараш да се усмихна
В една паралелна реалност
Щастието е в сегашно време
пускаш ме да си тръгвам само, за да ме дочакаш да се върна отново "вкъщи"
А, разстоянието между нас е не повече от протягане на ръцете
В една паралелна реалност
Древногръцката митология е вярна

Аз и ти сме били две отделени половини

Които цял живот са се търсили

За да се намерят

И да се слеят отново в едно цяло
Ние
Уви.. проклета да е реалността, която ни събра, за да ни остави непознати.

© Габриела ДЕ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??