18.12.2013 г., 22:13 ч.

Печат 

  Поезия » Любовна
617 0 4

Печат

 

Горчива съм.

Целувките горчат

по кожата ми - 

бяла и студена.

Дели ни

двупосочният ни път.

Объркан си,

а аз съм

променена.

Присвити в

неприкрита 

самота,

се гледаме виновно

и се търсим

сред спомени,

изтляли в пепелта.

Целувка.

Дъх.

Съдби, преплели 

пръсти.

В очите

завали ли

черен сняг;

не стихна ли

във мрака

да те видя - 

това е моят

мъничък

печат.

Оставя ли го,

знай - 

ще си отида.

 

© Яна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??