20.01.2011 г., 16:36 ч.

Пейзажно 

  Поезия » Еротична
796 0 0

Пейзажно

 

 

 

Бях поет, а ти бе моята пролет,

бях първомайски полъх из полската шир,

ти беше там волният полет и се сляхме във вечността.

 

 

А май има смисъл там, дето уж няма,

макар времето много да ни променя.

Остарях, зная, търсейки тебе във него

a друг станах наяве, все по-случайно!

 

 

И като истински автор – неразбран,

зарисувах картината на нашите дни

и от ехо, от ехо на вътрешен глас,

в безпредела търсейки себе си сам,

теб нарисувах само през моите очи!

© Слав Петров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??