20.06.2007 г., 23:59 ч.

Песен 

  Поезия
463 0 5
О, бликащият глас   на водоскока!   
О , светъл
 
смях  на  

весело

момиче!!!!
   
       
       
И клоните  преплетени!    
През  тях   на тънки  нишки  слънцето  се  стича       
и звъни,      
звъни  обзето   с птичи  гласове!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  
       
       
О, непростими   светлини  !!!!!!!!!   
                               и  съкровени  часове!!!  
       
Въздишки,  лишени  от  подобие!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  
       
Защо,   защо       
след   вас,     
във самотата,     
дъждът  запява  най-тъжната  мелодия????????!!!!??  
       
А  може  би  греша??!!!!!!!!!!!!??!!    
       
А може  би  така   Природата   жадува  Светлината

1989 г.
???!!!!?!?!?!?!
       

© Кирил Бачев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??