1.11.2007 г., 9:24 ч.

Песента за молитвата 

  Поезия » Друга
1171 1 13
Тялото в рани и белези покрито,
сърцето в бодлива тел обвито.
Душата се гърчи и не може
логика в разума да сложи.

И бясно навивам газта,
и се нося пред гадната съдба,
и със всяко стискане на амбреажа
проклятие черно ще кажа.

- Проказа за всички държавници.
- Бавна смърт за всички управници.
- Циреи и гной за всички моралисти.
- Горещ катран за религиозни егоисти.
- Огън и меч за ненаситни богаташи.
- Червеи и змии за идеолозите ваши.

А под каската, ухилен, шепне сатаната:
"Кълна ти се, брат, ще ти изпълня молбата".

© Алекс учо Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??