29.10.2007 г., 12:12 ч.

ПЕСЕНТА ЗА НАЧАЛОТО 

  Поезия » Любовна
661 0 19

ПЕСЕНТА ЗА НАЧАЛОТО

 

Една искра в суха трева.

Една семка в плодородна земя.

Една капка от облак черен.

Една пукнатина в щит железен.

Една глътка за жадна душа.

Като всяко начало – започнахме с една.

Една плаха, нежна милувка.

Една страстна - първа целувка.

© Алекс учо Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??