Oct 29, 2007, 12:12 PM

ПЕСЕНТА ЗА НАЧАЛОТО 

  Poetry » Love
662 0 19

ПЕСЕНТА ЗА НАЧАЛОТО

 

Една искра в суха трева.

Една семка в плодородна земя.

Една капка от облак черен.

Една пукнатина в щит железен.

Една глътка за жадна душа.

Като всяко начало – започнахме с една.

Една плаха, нежна милувка.

Една страстна - първа целувка.

© Алекс учо All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??