13.12.2013 г., 22:22 ч.

Петък 13-ти 

  Поезия » Хумористична
1069 0 15

 

Понеже съм ужасну суевернъ
и петък е, ама такъф - фатален,
носа си няма никъде да мернъ,
та аку ще и вън путоп да стане.

У нас шъ си лежа сама ф лиглото,
шъ си прифключвъм 'сичките сериали.
Да гладя няма, ни пира, ни готвя,
че да не вземе ток да ма удари!...

То вярно, че ни черна котка имам
ни готвенето толкуз е упасну,
но няма  да рискувам да умирам
баш в петък на 13-ти многу ясну!

И  тилифона даже шъ изключа,
че някак си сига са упасявам,
във работата шефа кът научи,
че няма ме и... шъ ма притеснява!

Пък то е петък! Петък и 13-ти!
Лош ден за попа, даскала, поета...
През десет планини, че и през 20-сет
пукрил се е серсеминът Късмета...

Но ето - аз на сигурно съм ф нас,
и нищу няма да се случи тукъ!
Най-много да пропуша... фас... след фас...
Или пък да се гътна. Тъй, от скукъ... 

 

 

Поднесено

с усмивка! :)  


Павлина Соколова

© Павлина Соколова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??