9.10.2009 г., 16:00 ч.

Пилци, летяща, броят се наесен! 

  Поезия » Философска
513 0 6

Лети и събуждай, но не и със жило,

че всеки се плаши от твоята песен...

Така ще си бъде, така е и било:

Пилци, летяща, броят се наесен!

 

Октомврийският вятър събудил е слънцето.

Светло и топло - ей туй е Имане!

Вече с листчета проглежда и зрънцето,

а пък осите загиват през зимата...

© Красимир Дяков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??