Oct 9, 2009, 4:00 PM

Пилци, летяща, броят се наесен! 

  Poetry » Phylosophy
508 0 6

Лети и събуждай, но не и със жило,

че всеки се плаши от твоята песен...

Така ще си бъде, така е и било:

Пилци, летяща, броят се наесен!

 

Октомврийският вятър събудил е слънцето.

Светло и топло - ей туй е Имане!

Вече с листчета проглежда и зрънцето,

а пък осите загиват през зимата...

© Красимир Дяков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??