24.03.2017 г., 17:11 ч.

Писмо 

  Поезия » Друга
235 1 5

Поздравявам те за твоята красота,
за младостта ти в твоята душа.
Изгрявам с мисълта за твоята висота,
искам нежно да те изкуша
и твоите очи да подсуша.

Пролетни вълнения докосват сърцето ти,
жизнерадостни копнежи обсипват деня ти.
Ухания на цветя преливат в мечтите ти
и гласът ти разпалва очите ми.

© Димитрина Владимирова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??