14.12.2016 г., 18:42 ч.

Плача 

  Поезия » Друга
355 0 1

Плача сълзите не стигат.
спомени в душата неспирно вървят.
Плахо очите мигат ли мигат,
сърцето, душата от мъка болят.
Плача никой днес ме не чува.
Трудности. Кой ли за мен го боли?
Никой не искам мен да целува,
сърцето мълви ми бори се бори.
Плача приятели все се намират,
не винаги много от тях са много добри.
Някои за малко при мен акостират,
душата ще каже тоз го презри.
Плача приятелю. За мен не тъгувай,
трудни пътеки в живота вървях.
Господ мълви ми за миг не заспивай!
Живота вървях го! Но знай не пълзях.
                                               В.Й.20.10.2016г.
 

© Васил Йотов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Тъжно! Много болка е скрита тук! Поздравления, Васко! Харесах!
Предложения
: ??:??