9.09.2007 г., 22:07 ч.

Плачеща върба 

  Поезия
732 0 1

Плачеща  върба


Плачеща върба е моята душа

ранена, ронеща листа,

едничка в огромната гора,

гора на любовта.


Зима сковава бялото стъбло,
студ пролазва през разпукано дърво,

нежна ледена дъга

се оглежда в тъмнина.


Само една плачеща върба

седи сама, замръзнала в нощта,

чакаща милувката на пролетта,

самотна в бялата гора.


Плачеща върба, ронеща ледена сълза,

породена от тъмнина,

молеща за възкресение

мига на любовта,

нежноста на пролетта.

© ЖАСМИНА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??