9.12.2008 г., 20:16 ч.

Пламъчни светулки 

  Поезия » Друга
610 0 15

Въздишат дървата

в огнена прегръдка.
От стоновете им се раждат
оранжеви мечти.
Литват нагоре,
преплитат се,
танцуват -
пламъчни светулки,
горящи звезди.
Съска тишината,
плачат пеперуди -
гонят се в мрака
пламнали сълзи...



© Ласка Александрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??