8.05.2020 г., 10:43 ч.

По изгрев 

  Поезия » Любовна
1375 0 0

Шепа ласки по мен разпилей…

Вселени се ширят в очите ни –

има място за всички мечти!

Ти не бързай… Моя дъх догонú…

 

И онази божествена благодат,

дето в тъмното на нас само свети…

укротú – да съм сънена, топла – цял свят…

нелесен… непознат за други поети…

                                                                            

                                    © Павлина Петрова

 

© Павлина Петрова Всички права запазени

Произведението е включено в:
  1478 
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??