May 8, 2020, 10:43 AM

По изгрев 

  Poetry » Love
1393 0 0

Шепа ласки по мен разпилей…

Вселени се ширят в очите ни –

има място за всички мечти!

Ти не бързай… Моя дъх догонú…

 

И онази божествена благодат,

дето в тъмното на нас само свети…

укротú – да съм сънена, топла – цял свят…

нелесен… непознат за други поети…

                                                                            

                                    © Павлина Петрова

 

© Павлина Петрова All rights reserved.

Произведението е включено в:
  1491 
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??