10.07.2024 г., 9:47 ч.

По пътя 36 

  Поезия
55 0 0
 П О   П Ъ Т Я   36

 

Думите се леят през върха на химикала ми

и се стелят забързани върху белия лист,

на мозъка клетките в забързана надпревара

ваят на Истината поетически Обелиск.

 

Процеса наблюдавам аз отстрани

като неангажиран към делото зрител

и за кой ли път се чудя,как се твори,

от раз,без проекти,в тази Свята Обител?!

 

05.06.2024г. гр. Свищов  

© Красимир Кръстев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??